Eerlijk is eerlijk. Wij doen veel: ...Heel VEEL, voor jou!

Kenmerken: jouw persoonlijke campagne manager; Uitgangspunt, ZONDER kosten voor jou; ONLINE imago, Jongtalenten, reputatie, topsport, Sportcarrière; investeerder; crowdfunding; sponsoring; doneren; donatie; sponsor; van, Voor en DOOR de Topsportster; ondersteund haar ambassadeurs & fans; gym- en fitness webshop voor ALLES uit Amerika; Topsportsters Webwinkel; NOC NSF; Oranje Jong Talent Selectie, OJTS; talenten groep, opleidingsgroep, topgroep, Erkend Talent Opleidings Centrum, TOC; De grootste online webshop voor de sportster on budget; Nederland, competitie, EK, WK, Olympische spelen; koop, prijs, euro, nieuw

Deelname in competities en wedstrijden? Dan wordt of ben jij het gezicht van: “Topsport(st)er.nl”

Hoe? Via jouw NIEUWE webshop en de GRATIS ondersteuning vanuit YouAre.nl Samengevat: YouAre is een merk dat bekend zal staan om spanning en sensatie rondom jouw acties en avonturen! En jij? Jij speelt dus de hoofdrol in jouw verhaal! Onze ONLINE tools en middelen gecombineerd met jouw offline activiteiten: ...sport activiteiten! Het YouAre media Team past dan ook perfect bij het stevige en spectaculaire imago dat jij wilt uitstralen naar jouw doelgroep en publiek.

Omdat jij uniek bent: JIJ “Second To None” bent!

YouAre(.nl) first:

...nobody is better than you!

..."Nobody has more strength of character than you.",

...as in: YouAre in second place behind no-one - first place all the way!

Just because "YouAre".nl

De regionale netwerken zijn verder verenigt en samengevat in het grotere — YouAre (.NL) -sport, ...etc. — Netwerk NL ...en dus HET eigen merk en het Marktplein [YouAre.MARKET/.ORG/.EU/.BE/.NL], plus bovendien onder de vlag van ZELFS: Topathletes.COM internationaal!

Inzet en coördinatoren regionale netwerken

Het netwerk van, Voor en DOOR de topsport(st)er.nl zelf; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl o.a. verbindt dus de ambities rond iedereen zijn hobby- en Topsport!

Topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl

Samenwerking van elke Topsport(st)er, bedrijven en andere organisaties om een vitaal, gezond en economisch aantrekkelijk Nederland te creëren. Door de breedte én wedstrijdsport naast elkaar, de talenten en dus de hobby- tot aan topsport in Nederland te versterken. Voor iedereen. Met sport halen we het beste uit Nederland.

Het doel is dus vooal ook om samen een positief breedte- en topsportklimaat, moderne sportaccommodaties, aansprekende sportevenementen, een waanzinnig imago van ELKE topsport(st)er.nl en versterking van sportwaarden te realiseren.

Topsportster & Topsporter.nl — Visie

Bijdragen aan de ontwikkeling van jongtalenten.nl tot aan de topsport(st)er.nl in jouw (hobbie)sport!

 

Topsportster.nl & Topsporter — Missie

YouAre.nl is samen met topsport(st)er.nl hét podium voor ALLES 'You LOVE'!

Daar waar doelstellingen en de benodigdheden duidelijk worden gepresenteerd aan jouw doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop, het opnemen van jouw informatieve boodschap of jou te sponsoren en donateurs te activeren (...jij daardoor DIRECT de donaties in ontvangst kan nemen).

Daar waar wij samen bouwen aan een stevig ONLINE imago voor jou.

Ondersteunen waar mogelijk, jou ook helpen met crowdfunding in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Dit alles om de deelname aan competities en wedstrijden (uiteindelijk) ook internationaal voor jou mogelijk te maken.

 

Voorbeeld...

Gymnastiekunie KNGU vaardigde onlangs en zal zeker ook een volgend jaar of het jaar daarop de gymsporter.nl en gymsportster.nl naar de World Age Group Competition (WAGC). Ze nemen deel in verschillende leeftijdscategorieën aan deze ‘Jeugd-WK’.

Deze jonge sporters dienen naast hun normale schoolactiviteiten en intensieve trainingen in voorbereiding op de WK ook de nodige fondsen bij elkaar sprokkelen om hun voorbereiding, reis, verblijf en deelname te kunnen bekostigen. Ze hebben allemaal een manier gezocht om aan donaties en/of sponsoring te komen. Velen van hen zijn bijvoorbeeld online een crowdfundingscampagne gestart via Talentboek, Wij zijn Sport of het initiatief voor de topsporter.nl en topsportster.nl Als tegenprestatie zullen ze flink hun best doen op de WAGC, maar ook krijgen hun sponsoren en donateurs leuke bedankjes.


De Zaterdag.nl & topsport(st)er.nl combi PLUS GymPOWER.nl steunen hen daarbij met extra aandacht en promotie, waaronder een persoonlijke website en bijvoorbeeld een filmpje met hun persoonlijke boodschap. Regelmatig brengen we op het initiatief van de topsporter.nl of topsportster.nl en GymPOWER.nl het bijzondere verhaal van één van de WAGC-ers in beeld. Steun jij ook de jonge talenten van Team Nederland naar de WAGC?!

#WAGC #webelieve #trampolinepower #dmtpower #ookkngu #talentboeknl #wijzijnsportnl #youarenl #topsporternl & #topsportsternl