Ons (sport)aanbod -gezond/veilig/sportief- & sponsoring (...extra media aandacht voor IEDEREEN)!

Stichting Flik-Flak is ook een omgeving/platform/netwerk/podium voor zowel de gymnastische sport als onderwijs, zorg, wetenschap en bedrijfsleven en is hierbij voortdurend op zoek naar business partners, ambassadeurs en fans!
Ook topsport is net ondernemen. Het begint met een talent, ambitie en een passie. Samen kunnen we er voor zorg dragen dat we de faciliteiten en het kwaliteitsniveau om talenten tot op topsportniveau op te leiden op orde zijn!

Draag jij ook jouw steentje bij? info@topspringers.nl

'Le Penseur' één van de beroemdste beeldhouwwerken van de moderne tijd.
Augustus 1880 en Beeldmerk: 'Le Penseur' (de denker), van de Franse beeldhouwer Auguste Rodin (1840-1917).
Rodin zegt het volgende over 'de Denker': 'Deze man is een dromer. De gedachten dringen langzaam zijn brein binnen en vormen een idee.
De man is niet langer een dromer, maar een schepper'.

Zo sponsoren wij als mediasponsor veel verschillende dingen. Uiteindelijk ook evenementen, maar vooral NU sport-clubs -teams, athleten, de topsport(st)er.nl en zelfs al jongtalenten.nl vanaf het prille begin (...of internationaal, via: topathletes.com). Mediasponsor en business partner YouAre creëert subtiele campagneoplossingen en -ideeën. Onafhankelijk en creatief. Zodat u zich kunt bezighouden met het scheppen van uw eigen droom, zonder dat u hoeft te denken over het behalen van uw groeidoelstellingen- en campagneperikelen. Daarom vormt 'Le Penseur' het beeldmerk van het merk: YouAre.nl; Als symbool van scheppend vermogen, waarover goed is nagedacht.

tip: ...Ons aanbod

Welkom bij het sponsor platform van onze gezamenlijke Topspringers!

Sponsor platform Tospringers.nl zet zich in om sport voor iedereen met een groot hart voor trampolinespringen structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de financiering van de uiteindelijk broodnodige topsport doelen; ...start: jongtalenten.nl.

Dat doen wij door middel van het financieren van sportevenementen (...iagsportevent.nl, een eindejaarsvoorsteling o.a.), het opleiden van de vrijwilligers als jurieleden, etc. maar dus en juist ook de deelname aan internationale wedstrijden, tournooien, competities, kampioenschappen tot aan de olympische spelen aan toe. Het verder beschikbaar stellen van alle noodzakelijke middelen aan onze jongtalenten.nl en elke topsporter.nl of topsportster.nl door o.a. hun imago sterk te verbeteren, promoten zonder ook maar enige kosten in rekening te brengen aan de sporter, groep, afdeling of club tot aan juist het werven van (financiele) middelen en het geven van voorlichting.

Dat kunnen wij uiteraard niet alleen. Wij doen dat door als één team achter onze jongtalenten en elke topsporter.nl en topsportster.nl te staan. Zo helpen vele vrijwilligers, donateurs, sponsors, ambassadeurs en partners om onze ambitie "Sport voor iedereen met een groot hart voor gymnastiek mogelijk maken" verder invulling te geven.

 

De Flik-Flak Hal

Top locatie
Beste accommodatie
10.000 m2 vloeroppervlakte
's Werelds grootste gymnastische sportcomplex

 

De club

NU 1.700 leerlingen
Eén van de grootste gymnastiekclubs van Nederland.

 

Het Flik-Flak team

De organisatie telt zo’n 300 mensen
- Technisch kader, staf;
- werkgroepleden, stagiairs;
- vrijwilligers, directie; en
- een raad van toezicht o.a.

 

Het sportaanbod

...een breed aanbod van verschillende lessen binnen de disciplines:
- trampolinespringen
- turnen
- gymnastiek
- acrogym en dans.

Flik-Flak organiseert en verzorgt ook regionale en internationale (sport)kampen, grootschalige toernooien, voorstellingen en andere evenementen die aansluiten bij de persoonlijke levenssfeer van de betrokken sporters.

Trampolinespringen een olympische sport!

Kernactiviteiten

De Flik-Flak APP vervult een aantal kernfuncties binnen het sportsysteem voor publicatie, communicatie en promotie alom ...adverteren, marketing, PR2.0 en branding voor een versterkt persoonlijk imago voor de sport en topsport(st)er.nl

— netwerkfunctie: Spin in het web van sporters, bedrijven en kennisinstellingen
— De club van 100 ook echt kunnen bedienen en laten schitteren!
— De club (...van 100 en Flik-Flak) verbinden met haar ambassadeurs en fans!
— Trampolinespringen een enorm grote sport!
— Veiligheid waarborgen voor ook en zelfs de springers van tuintrampolines
— ...1 op de 5 kinderen heeft ook een tuintrampoline!
— De Topsport(st)er.nl, jeugdafdeling en recreanten met elkaar verbinden
— Meer betrokkenheid ouders, sporters en fans met sport!
— Bekendheid nationaal en internationaal; ...gedurende de voorbereidingen maar ook tijdens en na evenementen, competities en wedstrijden;
...

Sponsoring, Donaties en Crowdfunding*

Meer media aandacht voor Sponsoring, Donaties en Crowdfunding voor de betrokken topsport(st)er.nl en NU ook meer en beter betrokken bij de club!

Door al deze extra media aandacht proberen wij veel mensen te bereiken en dingen als sporten te stimuleren. Dit is natuurlijk goed in de wereld waarin wij nu leven. Mensen willen gezond leven en sporten hoort daar natuurlijk bij. Dat is ook een van de redenen waarom vanuit de media sponsor: YouAre nu ook het bouwen van jouw ONLINE imago en een breed assortiment (veelal Amerikaanse) sport materialen en benodigdheden met bijpassende accessoires als varianten uit heeft gebracht.

...

PLUS: WAAROM OOK NIET? Gezond/sportief...

Trampolinespringen is gezond / niet blessuregevoelig
Trainingsaccommodatie KNGU RTC (Regionaal Trainingscentrum)
Kenmerken: Uiterst sportief, Focus en Motivatie
Veel groeipotentie: ...ieder zijn eigen moeilijkheid/klasse
Recreatief, sporter, wedstrijdgroep, opleidingsgroep, topsportgroep, TOC
...

 

*) Crowdfunding en meer ONLINE... = De Flik-Flak APP en het Flik-Flak sportnieuws van, Voor en DOOR onze sporters; Business partners, etc.

Naast De Club van 100 (sponsoren) en bijvoorbeeld het laatste nieuws van, Voor en DOOR onze sporters zelf hebben we zeker ook andere doelen voor ogen! Zoals...

Nov. '14 - Gymnastiekunie KNGU vaardigt ook dit jaar Jong Oranje waaronder zeker ook onze Flik-Flak sporters naar de World Age Group Competition (WAGC). Ze nemen deel in verschillende leeftijdscategorieën aan deze ‘Jeugd-WK’.

Deze jonge sporters dienen naast hun normale schoolactiviteiten en intensieve trainingen in voorbereiding op de WK ook de nodige fondsen bij elkaar sprokkelen om hun voorbereiding, reis, verblijf en deelname te kunnen bekostigen. Ze hebben allemaal een manier gezocht om aan donaties en/of sponsoring te komen. Velen van hen zijn bijvoorbeeld online een crowdfundingscampagne gestart via Talentboek, Wij zijn Sport of het initiatief voor de topsporter.nl en topsportster.nl Als tegenprestatie zullen ze flink hun best doen op de WAGC, maar ook krijgen hun sponsoren en donateurs leuke bedankjes.

De Flik-Flak APP & topsport(st)er.nl combi PLUS GymPOWER.nl sportnieuws o.a. steunen hen daarbij met extra aandacht en promotie, waaronder zelfs een persoonlijke website als deze Flik-Flapp.nl en bijvoorbeeld een filmpje met hun persoonlijke boodschap. Regelmatig brengen we op Flik-Flapp PLUS het initiatief van de topsporter.nl of topsportster.nl en GymPOWER.nl het bijzondere verhaal van één van de sporters en onze WAGC-ers in beeld. Steun jij ook de jonge talenten van Team Nederland naar de volgende WAGC? ...Of wordt anders wel en vandaag nog ambassadeur, of fan van Flik-Flapp/Topsport(st)er.nl en onze jongtalenten.nl = info@...

...JOUW imago op smartphones, iPads, op het Web, YouTube, Social Media, etc. GRATIS!

#WAGC #webelieve #trampolinepower #dmtpower #turnpower #flik-flappnl #ookkngu #talentboeknl #wijzijnsportnl #youarenl #topsporternl & #topsportsternl #crowdfundingvoorclubs #sponsorvisie