Bij voorbaat Dank, voor jouw online aankoop en natuurlijk ook de sponsoren!

Wij zijn blij met alle business-partners, ambassadeurs, fans, sponsoren, donateurs en de media-partners die deze webshop hebben mogelijk gemaakt.
Natuurlijk bedanken wij dan ook vooal iedereen die via deze site een bestelling plaatst !!! !! !

Jullie maken het mogelijk om onze droom (die van onze talenten) te volgen en mogelijk te maken.
Vanuit het docententeam trainen en coachen wij fulltime onze sporters naar het volgende niveau.
Onze droom is samen met onze jongtalenten (.nl) en elke Flik-Flak topsport(st)er (.nl) zo ver mogelijk te komen en dat door hard te werken en met veel plezier natuurlijk.
Wij trainen samen met hun voor deelname aan plaatsingswedstrijden, het NK, grote internationale wedstrijden, EK's, WK's (...ook het junioren WAGC), richting de Olympische spelen van 2016 en 2020 o.a.

“Cada dia es una fiesta”

“Cada dia es una fiesta”! ...Or as we like to explain in our native language: "Iedere dag is een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om met- en voor ons te werken".

Ook vorige keer hebben wij — Lennard Villafuerte en Mirjam Snikkers o.a. — hen (...de topsporter/topsportster) als coaches en dus in het vere buitenland, zelfs andere werelddelen (Oost en West) kunnen en mogen bijstaan tijdens World Cups, het WK en junioren WK (WAGC), waarvan de laatste in November 2013 en 2014 in Sofia Bulgarije en Amerika, Florida - Daytona Beach Ocean Center). Het is voor onze springers dan ook een gewelidige ervaring die jullie ook als donateur hebben mogelijk gemaakt.
Bedankt hiervoor, ik hoop dat wij zeker ook dir keer en een volgende heer weer een beroep op jullie mogen doen! Wij zijn nog lang niet klaar met de sport cariëre van elke deelnemer en als coaches/docenten en om met zijn allen ver te komen is het noodzakelijk om aan meerdere grote toernooien deel te nemen.

Kunnen we dan ook rekenen op uw steun? Dank je wel! Voor vragen en/of opmerkingen: info@topspringers.nl