intro (NL coach)...

Eind 2014 — Voorlaatse keer: destijds kwam in November de WAGC in Florida eraan. Ook hier hadden weer 5 jeugdige sporters zich voor gekwalificeerd. Natuurlijk zou ik net als toen ook NU weer heel graag mee gaan, maar de kosten zijn voor eigen rekening.
Het zou dan ook mooi zijn als er mensen zijn die mij kunnen sponsoren om deze droom te verwezelijken.

Alles onder goede leiding en met o.a. de Cursus VLT (Verenigingsleider Trampolinespringen) op zak!

Hoe het allemaal begon....

Zomer 2014 — ...Zelf heb ik in mijn jeugd fanatiek aan schoonspringen gedaan wat inhield dat ik 5x per week en dan 2x per dag in het zwembad lag en op de duikplank stond. Elke ochtend van 7 tot 8 uur trainen en meteen na schooltijd weer. Helaas werd de club opgeheven omdat de leiding er mee stopte dus ben ik op zoek gegaan naar iets vergelijkbaars en dat werd trampoline springen. Dit vond ik in Oss bij Turnoss. Na een paar jaar zelf springen ben ik daar als leiding begonnen en heb daar ook de cursus VLT gevolgt.
Toen in Denbosch Flik-Flak opgericht werd ben ik daar begonnen met les geven in de Schans. Peuters, kleuters en turnen. Na ongeveer een jaar werd er een grote trampoline gekocht en ben ik als trampoline juf aan de slag gegaan.
Zo ben ik gestart met een groepje schoolsport van 5 kinderen en in de loop der jaren is dit uitgegroeid naar vele recreatieve groepen.
Zelf maakte ik de overstap naar de wedstrijdgroepen en de laatste jaren naar de Topsport groepen.

Bij FlikFlak ben ik met alle hallen mee gegaan en zijn we van 1 naar 2 trampolines gegaan, toen naar 3 en nu in zo'n prachtige hal met maar liefst 13 trampolines.
Ik ben dan ook erg trots op wat we in de loop der tijd bereikt hebben.

Als vrijwilligster heb ik een aantal keren meegeholpen in de organisatie van het EK en WK trampolinespringen in Eindhoven.

Een aantal jaren terug had ik mijn debuut om met 2 springers naar de WAGC in Canada te mogen. Een supertijd gehad daar. En dat je dan nog een medaille mee naar huis neemt is dan natuurlijk helemaal het kersje op de taart. (Talitha Hanff werd daar 3de met sycnhroon)

Vorig jaar ben ik mee geweest met 5 sporters van FlikFlak naar Sofia, Bulgarije. Ook dit was naar de WAGC. Ook dit jaar veel finale plaatsen maar net geen medailles mee kunnen nemen, maar des ondanks weer zeer trots op mijn sporters.

Nu kwam ook afgelopen November '14 de WAGC in Florida eraan. Ook hier hebben weer 5 jeugdige Flik-Flak sporters zich voor gekwalificeerd. Natuurlijk zou ik ook een volgende keer weer heel graag mee gaan, maar de kosten zijn voor eigen rekening.
Het zou dan ook mooi zijn als er mensen zijn die mij kunnen sponsoren om deze droom te verwezelijken.

Hoe? Stuur uw plannen en/of suggesties naar: info@mirjamsnikkers.nl