Sponsor: Zaterdag (.nl) gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren.

Onze fans — de Zaterdag en YouAre Ambassadeurs en retailspecialisten — ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden. ZONDER kosten!
 
...JOUW imago op smartphones, iPads, op het Web, YouTube, Social Media, etc.

De regionale netwerken zijn verder verenigt en samengevat in het grotere — YouAre (.NL) -sport, ...etc. — Netwerk NL ...en dus HET eigen merk en het Marktplein [YouAre.MARKET/.ORG/.EU/.BE/.NL], plus bovendien onder de vlag van ZELFS: Topathletes.COM internationaal!

Inzet en coördinatoren regionale netwerken

Het netwerk van, Voor en DOOR de topsport(st)er.nl zelf; start: jongtalenten.nl / skate(ste)r.nl o.a. verbindt dus de ambities rond iedereen zijn hobby- en Topsport!

Topsport(st)er.nl; start: jongtalenten.nl/skate(ste)r.nl

Samenwerking van elke Topsport(st)er, bedrijven en andere organisaties om een vitaal, gezond en economisch aantrekkelijk Nederland te creëren. Door de breedte én wedstrijdsport naast elkaar, de talenten en dus de hobby- tot aan topsport in Nederland te versterken. Voor iedereen. Met sport halen we het beste uit Nederland.

Het doel is dus vooal ook om samen een positief breedte- en topsportklimaat, moderne sportaccommodaties, aansprekende sportevenementen, een waanzinnig imago van ELKE topsport(st)er.nl en versterking van sportwaarden te realiseren.

Media sponsor Zaterdag.nl is hierdoor de ideale Partner in een aantal regionale netwerken als: topspringers.nl, topturn(st)ers.nl, topdansers.nl, topacrobatiek.nl o.a. ...dit dus verder ook als onderdeel van elke topsport(st)er (.NL); start: jongtalenten (.NL) ...of specifiek benoemd als en voor de: skate(ste)r.nl bijvoorbeeld.

Ieder netwerk van hobby- en de topsport(st)er.nl zelf, verbindt en inspireert zo op een slimme manier (bestaande) netwerken van sportclubs & -bonden, sportaanbieders, en dus ook de topsport(st)er.nl zelf; de jongtalenten.nl en het bedrijfsleven* rondom gezamenlijk en eigen sport- en gezondheid ambities.

 

Bedrijfsleven

*) PLUS wie wil die nou niet graag sponsoren! Het zal zeker prima passen bij uw formule: Jong, talentvol, dynamisch en uitest gedreven. Dat is wat sympathie opwekt. Niet alleen in de sport, maar ook in het zakenleven.

...Het ligt niet ver van elkaar vandaan", aldus onze Amerikaanse ambassadrice Dian Nissen, dochter van de uitvinder van de trampoline!

Hoe dan precies?

Door samen ideeën te ontwikkelen!

 

Samen ideeën ontwikkelen...
[de intro & info voor ouders o.a.: ...]

Jouw campagne manager: Zaterdag en “Het verzamel- marktplein: YouAre.nl” richt zich op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van internetconcepten.

Om onze voor de toekomst gestelde doelen te kunnen behalen bezitten wij een portfolio van sterke originele domeinnamen gecombineerd met jouw NIEUWE website en het eigen bezit — ...jouw webshop, blog en bezit — rondom jouw persoonlijk imago!

 

*) messcherpe strategieën, kraakheldere positioneringen en altijd de laatste trends in huis

Omdat wij veel investeren in het verbeteren van de kwaliteit van dit portfolio en de ONLINE oplossingen hebben wij als mediapartner* veel knowhow omtrent domeinnamen, internet (incl. campagnes + webshops op maat oa.) en mobiele technologie in huis. Kennis die wij graag met onze ambassadeurs, fans en gezamenlijke klanten willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

 

SAMENWERKEN

Zaterdag is dan ook zeker een ambitieuze organisatie- ...YouAre een ambitieus merk en heeft nog vele projecten op de plank liggen.

Projecten passend bij het karakter van spanning en sensatie rondom jouw avonturen, hobby's- en/of sportactiviteiten! Bij het realiseren van onze plannen bieden wij onze hulp aan (...veelal zonder kosten) en kunnen wij ook altijd hulp gebruiken.

 

Úw zwaartepunt, onze kracht: Samen één doel!

Zaterdag beschikt dan ook over sterke originele domeinnamen, onbeperkt dataverkeer, snelle laadtijden en onbeperkte mogelijkheden voor het invullen van jouw persoonlijke campagne ONLINE, ...Achter elke persoon en naam gaat een filosofie of concept schuil dat samen met jou verder doorontwikkeld wordt.

 

De contactvonk

Natuurlijk is de techniek alleen niet zaligmakend. Er wordt ruimschoots stilgestaan bij de doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop of het opnemen van de informatieve boodschap?

 

info@zaterdag.nl — 06 461 366 81, Patrick Bresser

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.