Ú en/of uw bedrijf ...PLUS een zelfstandige organisatie, Zaterdag.nl die gelooft in flexibiliteit om zo een optimale samenwerking te creëren.

“Cada dia es una fiesta” ...Iedere dag
...een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om samen te werken aan jouw successen en de ondersteuning daarbij.

Logo, beeldmerk

'Le Penseur' (de denker), één van de beroemdste beeldhouwwerken van de moderne tijd.

'Deze man is een dromer. De gedachten dringen langzaam zijn brein binnen en vormen een idee.
 De man is niet langer een dromer, maar een schepper', Auguste Rodin, Franse beeldhouwer (1840-1917)

Hier kunnen Sponsoren en Wereld vrienden zich aanmelden om zich ook trotse partner van ALLE Flik-Flak jongtalenten.nl ...tot aan ELKE Flik-Flak topsport(st)er .nl te kunnen noemen!

info@flik-flapp.nl

Project- en mediasponsor

Zaterdag (.NL) en “Het verzamel- marktplein: YouAre.nl” richt zich op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van internetconcepten*.
Om onze voor de toekomst gestelde doelen te kunnen behalen bezitten wij een portfolio van sterke originele domeinnamen gecombineerd met jouw NIEUWE website en het eigen bezit — ...jouw webshop, blog en bezit — rondom jouw persoonlijk imago!

http://www.zaterdag.nl/nl/groep/doel

*) Zaterdag creëert subtiele campagneoplossingen en -ideeën. Onafhankelijk en creatief. Zodat u zich kunt bezighouden met het scheppen van uw eigen droom, zonder dat u hoeft te denken over het behalen van uw groeidoelstellingen- en campagneperikelen. Daarom vormt 'Le Penseur' het beeldmerk van Zaterdag. Als symbool van scheppend vermogen, waarover goed is nagedacht.