De Topspringers en Flik-Flap APP — Visie (Flik-Flapp.nl)

Bijdragen aan de ontwikkeling van jongtalenten.nl tot aan de topsport(st)er.nl in jouw (hobbie)sport!

“Cada dia es una fiesta”

“Cada dia es una fiesta”! ...Or as we like to explain in our native language: "Iedere dag is een feest om te mogen werken aan alle activiteiten die ons zo boeien... met mensen om ons heen die, net als wij, werken vanuit een enorme passie. Het is dan ook feest om met- en voor ons te werken".

 

Teamleden » DMT & Trampolinespringen

Mirjam Snikkers, TRA (trampoline) | Coach, Trampolinespringen

— Kirsten Boersma, Gymnastiek | Trampolinespringen

— Rea Lenders, TRA (trampoline) | Trampolinespringen

— Jessie van Ooijen, Gymnastiek | Trampolinespringen

— Miona van de Wiel, Gymnastiek | Trampolinespringen

— Cas Westbroek, Gymnastiek | Trampolinespringen

— Ryan Bresser, TRA (trampoline) | Trampolinespringen

Topsportster.nl & Topsporter — Missie

YouAre.nl is samen met de Flik-Flapp.nl Topspringers.nl wedstrijd- opleidingen- en topsport groep, net als het podium voor de topsport(st)er.nl; start jongtalenten.nl hét podium voor ALLES 'You LOVE'!

Daar waar doelstellingen en de benodigdheden duidelijk worden gepresenteerd aan jouw doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop, het opnemen van jouw informatieve boodschap of jou te sponsoren en donateurs te activeren (...jij daardoor DIRECT de donaties in ontvangst kan nemen).

Daar waar wij samen bouwen aan een stevig ONLINE imago voor jou.

Ondersteunen waar mogelijk, jou ook helpen met crowdfunding in de meest uitgebreide zin des woords verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Dit alles om naast het hoogst haalbare niveau de deelname aan competities en wedstrijden (uiteindelijk) ook internationaal voor jou mogelijk te maken.

 

Voorbeeld...

2014 — Gymnastiekunie KNGU vaardigt ook dit jaar de gymsporter.nl en gymsportster.nl naar de World Age Group Competition (WAGC). Ze nemen deel in verschillende leeftijdscategorieën aan deze ‘Jeugd-WK’.

Deze jonge sporters dienen naast hun normale schoolactiviteiten en intensieve trainingen in voorbereiding op de WK ook de nodige fondsen bij elkaar sprokkelen om hun voorbereiding, reis, verblijf en deelname te kunnen bekostigen. Ze hebben allemaal een manier gezocht om aan donaties en/of sponsoring te komen. Velen van hen zijn bijvoorbeeld online een crowdfundingscampagne gestart via Talentboek, Wij zijn Sport of het initiatief voor de topsporter.nl en topsportster.nl Als tegenprestatie zullen ze flink hun best doen op de WAGC, maar ook krijgen hun sponsoren en donateurs leuke bedankjes.

De Zaterdag.nl & Flik-Flapp.nl / topsport(st)er.nl combi PLUS GymPOWER.nl steunen hen daarbij met extra aandacht en promotie, waaronder een persoonlijke website en bijvoorbeeld een filmpje met hun persoonlijke boodschap. Regelmatig brengen we op het initiatief van de topsporter.nl of topsportster.nl en GymPOWER.nl het bijzondere verhaal van één van de WAGC-ers in beeld. Steun jij ook de jonge talenten van Team Nederland naar de WAGC?!

#WAGC #webelieve #trampolinepower #dmtpower #ookkngu #talentboeknl #wijzijnsportnl #youarenl #topsporternl & #topsportsternl